Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Oticon More™ 1 miniRITE R

 1.555,00

Oticon More™ miniRITE R is een topmodel van Oticon.

Het hoortoestel is verkrijgbaar in een discrete oplaadbare uitvoering en een uitvoering met gewone batterijen.

Oticon More ondersteunt hoe de hersenen geluid begrijpen. Het is eenvoudig te bedienen met een dubbele druktoets voor volume- en programmabediening. Tevens kunnen volume en programma’s ook via de Oticon On app bediend worden.

Dit model biedt een groot aantal voordelen, waaronder naadloze connectiviteit dankzij draadloze Bluetooth-technologie en beter kunnen horen in openbare omgevingen met ringleidingsystemen, zoals de bioscoop of het theater, dankzij een ingebouwde luisterspoel.

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

Oticon heeft als extra mogelijkheid de Remote Care App.
Deze kunt u downloaden en daarmee kan uw audicien uw hoortoestel(len) op afstand instellen.
Handig indien u door welke omstandigheid dan ook niet in staat bent om naar uw audicien toe te gaan.

OPN S1 miniRITE R

Oplaadbaar

De Oticon More™ miniRITE R biedt de allernieuwste oplaadbare lithium-ion oplossing in een elegant en discreet design.

Een hele dag energie. Elke dag. Daarnaast biedt deze nieuwe uitvoering:

 • Supersnel opladen in drie uur voor een hele dag energie
 • Snel bijladen – 30 minuten voor nog eens zes uur aan energie
 • Contactloos en betrouwbaar inductief opladen
 • Intuïtief te bedienen, stabiele, stijlvolle oplader

(De prestaties van de lithium-ionbatterij variëren afhankelijk van het gehoorverlies, levensstijl en streaminggedrag.)

Geluidskwaliteit

 1. Intelligente functies: het hoortoestel scant en analyseert de geluidsscène 500 keer per seconde om de complexiteit ervan te begrijpen, zodat het de geluiden om u heen kan organiseren om een duidelijk contrast en een goede balans tussen geluiden te creëren.
 2. Geluiden uit de echte wereld: Oticon More™ is geprogrammeerd met geluidsscènes uit de echte wereld en is daardoor in staat om de geluidsscène rondom u in balans te brengen.
 3. Verbeterd spraakverstaan: Oticon More™ haalt meer uit uw gesprekken met vrienden en familieleden. Oticon More hoortoestellen verbeteren het spraakverstaan in zowel lawaaiige als stille omgevingen.

Dagelijks gebruik

 1. Naadloze connectiviteit: u kunt genieten van een schat aan connectiviteit mogelijkheden, zoals muziek streamen, telefoneren en het gebruik van de Oticon ON app om de hoortoestellen te bedienen. De draadloze Bluetooth-technologie maakt het allemaal mogelijk.
 2. Slimme volume- en programmaregeling: een handige dubbele druktoets maakt het eenvoudig om het volume te regelen en programma’s aan te passen.
 3. Water- en stofbestendig: hoortoestellen van Oticon zijn IP68-gecertificeerd. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen vochtigheid en stof.

De Oticon More™ miniRITE R is in twee uitvoeringen verkrijgbaar; de Oticon More™ 1 miniRITE R en de Oticon More™ 2 miniRITE R. De Oticon More™ 1 miniRITE R heeft betere prestaties in de volgende kenmerken:

 1. Directionaliteit d.w.z. dat het hoortoestel inzoomt in een bepaalde richting en de geluiden vanuit die richting oppakt en geluiden vanuit andere richtingen niet.
 2. Kanalen; de Oticon More™ 1 miniRITE R heeft 64 kanalen en hierdoor heeft de audicien meer mogelijkheden om uw hoortoestel voor u op maat in te regelen.
 3. Windruisonderdrukking: de Oticon More™ 1 miniRITE R heeft een betere windruisonderdrukking.
 4. Banden: de Oticon More™ 1 miniRITE R heeft 20% meer banden waardoor de geluidsbeleving door uw audicien optimaal kan worden ingesteld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oticon More™ 1 miniRITE R” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accessoires