Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Klachten afhandeling

Home | Klachten afhandeling

Wat moet u doen in geval van een klacht?

Uiteraard doen wij alles aan om klachten over onze producten en diensten te voorkomen.

Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft en in dat geval is onderstaande informatie van belang:

  1. Onlinehoren BV beschikt over een klachtenprocedure conform artikel 14 van haar Algemene Voorwaarden en behandelt iedere klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
  2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen redelijke tijd nadat u de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven per brief of per mail worden ingediend bij Onlinehoren BV
  3. Een klacht over een product, dienst of de service van Onlinehoren BV kan eveneens worden ingediend via het contactformulier.
  4. Bij Onlinehoren BV ingediende klachten worden binnen een termijn van 5 werkdagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Onlinehoren BV binnen de termijn van 5 werkdagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  5. U dient Onlinehoren BV in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
  6. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@onlinehoren.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil
  7. Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Team onlinehoren.com