Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Benieuwd welk hoorapparaat van Phonak aansluit bij uw wensen en behoeften? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze gecertificeerde audiciens. Ze adviseren u graag bij de aanschaf van een gehoorapparaat.


Over Onlinehoren.com

Onlinehoren.com is hét platform voor slechthorenden die op zoek zijn naar de beste hoortoestellen tegen betaalbare prijzen. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring gekozen voor de beste hoorapparaten van drie top merk fabrikanten, Oticon, Phonak en Widex. De hoortoestellen van deze merken beschikken over de meest geavanceerde technieken waardoor zij uw leven echt verrijken.

Wij staan voor deskundigheid, klantgerichtheid en service.

Onlinehoren.com kiest voor een moderne nieuwe aanpak in hoorzorg. Wij staan voor persoonlijke aandacht, klantgerichtheid en professionaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van kwaliteit van onze hoortoestellen en de professionaliteit van onze audiciens er voor zorgen dat u probleemloos kunt genieten van uw hoortoestellen. Dat maakt dat wij in onze prijzen geen 5 jaar service en garantie hoeven door te berekenen. Hiermee besparen wij kosten die de gemiddelde audicien direct of indirect bij u in rekening brengt,

U betaalt bij ons dus alleen dat wat u nodig heeft!

Ons team van zeer ervaren en deskundige audiciens staat voor u klaar!

Waar staat Phonak voor?

Phonak gelooft in het veranderen van levens en het creëren van een wereld waarin ‘life is on’ voor iedereen. Miljoenen mensen leven met een barrière tussen hen en hun familie, vrienden en de activiteiten waar ze zo veel van houden. Allemaal omdat ze niet goed kunnen horen. Dit hoeft niet zo te zijn. Phonak weigert dit te accepteren. Zij weten zeker dat ze het verschil kunnen maken. Zij zijn er van overtuigd dat het herstellen van iemands gehoor een zeer groot effect kan hebben op iemands leven. Phonak stelt dat goed horen verder gaat dan het kunnen horen. Het is intrinsiek verbonden met een grotere staat van fysiek, cognitief en sociaal / emotioneel welzijn. Als u geniet van goed horen, bent u goed voorbereid om het leven te omarmen dat u wilt. Goedhoren helpt u gezond te zijn en goed te leven, en dat is hoe Phonak welzijn meet. Hoortoestellen van Phonak kennen een heldere geluidskwaliteit en beschikken over veel gebruiksgemak. Als eerste heeft Phonak hoortoestellen die waterbestendig zijn en de nieuwste Phonak Lumity heeft SmartSpeech™ wordt verstaan in nog meer situaties mogelijk. Gesprekken zijn helder met Lumity.

0