Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Graag stellen wij ons voor

Home | Over ons

Anita van Brummen – Oprichtster

Alweer ruim 20 jaar geleden ben ik in het vak van audicien terechtgekomen. Ik werkte in een klein streek ziekenhuis op de KNO poli waar men ook gehoortesten afnam. Ik werd gevraagd of ik interesse had om dit ook te leren, en dat had ik. Ik werd op cursus gestuurd en haalde mijn diploma Audiometrie en daarna Triage Audicien. En daar ligt de grondslag voor het prachtige vak audicien.

Het eerste audicien bedrijf waar ik werkte werd overgenomen door een keten en daar heb ik 8 jaar met veel plezier gewerkt als bedrijfsleidster in verschillende filialen op verschillende plaatsen. Ik leerde de kneepjes van het vak en leidde verschillende mensen op tot audicien. Ik vond het heerlijk om te doen. Helaas veranderde de zorg en kregen zorgverzekeraars invloed op de kwaliteit van hoorzorg, Het werken bij een keten was daarom niet meer hetgeen dat echt bij mij paste. Ik wilde het anders doen, ik wilde deskundige betaalbare hoorzorg voor iedereen leveren, waarbij de klant centraal staat, dit zou toch mogelijk moeten zijn. Goed kunnen horen en daardoor weer de zekerheid hebben erbij te horen, als werkende weer alles te kunnen horen in een vergadering, als oma en opa te kunnen genieten van de eerste woordjes van uw kleinkinderen, dat weer mogelijk maken is mijn passie!

Vanaf begin 2011 heb ik mijn eigen audicien speciaalzaak in Nederweert vanuit deze passie met succes opgebouwd. In de afgelopen 10 jaar zijn de vergoedingen voor hoortoestellen van de zorgverzekeraars jaarlijks minder geworden en dit is ten koste gegaan van de kwaliteit van hoorzorg. Bij de meeste zorgverzekeraars heeft de slechthorende ook niet de mogelijkheid om bij te betalen voor een beter hoortoestel. Hierdoor is er een particuliere markt ontstaan waarin de prijzen van hoortoestellen erg hoog zijn. Dit heeft te maken met het feit dat in de prijs van deze hoortoestellen het werk van de audicien, 5 jaar service en garantie is verwerkt. Aangezien mijn passie, “betaalbare hoorzorg voor iedereen” is, vind ik dat het anders kan.

Dat is de reden dat ik medio 2022 Onlinehoren.com heb opgericht, een online platform met de beste hoortoestellen van top merk fabrikanten tegen betaalbare prijzen. Hiermee volog ik mijn passie en kan ik mijn vak optimaal uitoefenen. De klant staat centraal en persoonlijke aandacht en service staan voorop. Lees hier meer over onder werkwijze.

Vindt u onze hoorkliniek te ver weg van uw woonplaats, kijk dan eens naar ons unieke Hear Experience weekend arrangement. Voor nazorg kunnen wij u op afstand helpen met het afstellen van uw hoortoestellen.

Margot Nijman – Audicien

Toen ik in 2012 een relatie kreeg met de oudste zoon van Anita, maakte ik tegelijk kennis met het vak audicien. Het ging thuis regelmatig over het reilen en zeilen in de winkel. Verhalen over nieuwe, veelbelovende ontwikkelingen in de branche of mooie verhalen over cliënten die goed geholpen waren. Heel interessant allemaal, vond ik. Ik had een goede baan als diëtiste, maar stelde me toch wel eens voor hoe het zou zijn om als audicien te werken. In 2014 ben ik ervoor gegaan en gestart met de opleiding tot audicien aan de DHTA. 

Ondertussen leerde ik de fijne kneepjes van het vak van Anita. Na een onderbreking ben ik sinds mei 2021 weer met enthousiasme aan het werk als audicien en voel ik mij thuis bij de visie van Anita.

Maatwerk, want geen oor of situatie is hetzelfde. Persoonlijke aandacht, want door echt goed te luisteren kun je iemand beter helpen. Kennis en kunde, zodat je het beste advies geeft voor die ene klant. Ik ben hiernaast ook ervaren in het helpen van cliënten met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Ik help u graag, tot ziens bij Onlinehoren.com!

Kim Greijmans – Audicien ondersteunster

Binnen Onlinehoren.com ben ik werkzaam als ondersteuning van de audiciens. Na vele jaren ervaring als management assistente ondersteun ik sinds april 2021 met veel plezier de audiciens van Onlinehoren.com.

In de meeste gevallen zal ik het eerste aanspreekpunt voor u zijn en ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

Marian Martens – Audicien ondersteunster

Vanaf 1 mei 2022 ben ik werkzaam bij Onlinehoren.com en ondersteun ik de audiciens. Na mijn middelbare school heb ik commerciële economie gestudeerd waarna ik zo’n 30 jaar bij diverse bedrijven gewerkt heb in commerciële binnendienst functies. Vanuit mijn klantgerichte instelling was ik begin dit jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Onlinehoren.com. Ik werk hier met veel plezier in een fijn team bij wie de persoonlijke aandacht voor de klant voorop staat. Samen met Kim, ondersteunen wij de audiciens en zijn wij het eerste aanspreekpunt voor u als klant.

Ik hoop u dan ook snel te mogen begroeten!