Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Oticon Smart Charger miniRITE

 265,00

Een oplader die in uw leven past

De Oticon oplader is Scandinavisch design op zijn best; hij is eenvoudig, elegant en functioneel. Oticon heeft hard gewerkt om een oplader te ontwerpen waarvan het gebruik snel te leren is, die een genot is om te gebruiken en die er goed uitziet op uw nachtkastje.

De gebruiksvriendelijke SmartCharger kan uw hoortoestellen onderweg opladen via de powerbank of als hij op een stroomvoorziening is aangesloten. Het beschermende deksel houdt uw hoortoestellen veilig en droogt automatisch vocht dat zich in de hoortoestellen heeft opgehoopt

  • Intuïtief in gebruik
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Een genot voor het oog

De Oticon charger is er voor de Oticon More™ en OPN S™ hoortoestellen.

Een kleine krachtige oplader waarop u kunt vertrouwen

Lithium-ionbatterijtechnologie voedt de nieuwste generatie oplaadbare batterijen, die erom bekend staan meer lading te bevatten dan eerdere batterijtypen.

Ze worden al lange tijd gebruikt in mobiele apparaten zoals telefoons en tablets, evenals voor draadloos gereedschap. Nu we lithium-ionbatterijen succesvol hebben opgenomen in hoortoestellen, kunt u beschikken over oplaadbare hoortoestellen die het langer uithouden op een lading dan eerdere oplaadbare hoortoestellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oticon Smart Charger miniRITE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *