Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Benieuwd welk hoorapparaat van Oticon aansluit bij uw wensen en behoeften? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze gecertificeerde audiciens. Ze adviseren u graag bij de aanschaf van een gehoorapparaat.


Over Onlinehoren.com

Onlinehoren.com is hét platform voor slechthorenden die op zoek zijn naar de beste hoortoestellen tegen betaalbare prijzen. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring gekozen voor de beste hoorapparaten van drie top merk fabrikanten, Oticon, Phonak en Widex. De hoortoestellen van deze merken beschikken over de meest geavanceerde technieken waardoor zij uw leven echt verrijken.

Wij staan voor deskundigheid, klantgerichtheid en service.

Onlinehoren.com kiest voor een moderne nieuwe aanpak in hoorzorg. Wij staan voor persoonlijke aandacht, klantgerichtheid en professionaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van kwaliteit van onze hoortoestellen en de professionaliteit van onze audiciens er voor zorgen dat u probleemloos kunt genieten van uw hoortoestellen. Dat maakt dat wij in onze prijzen geen 5 jaar service en garantie hoeven door te berekenen. Hiermee besparen wij kosten die de gemiddelde audicien direct of indirect bij u in rekening brengt,

U betaalt bij ons dus alleen dat wat u nodig heeft!

Ons team van zeer ervaren en deskundige audiciens staat voor u klaar!

    Wat is de missie van Oticon

    De missie van Oticon begon meer dan 100 jaar geleden. In 1904 wilde Hans Demant zijn vrouw Camilla een beter leven geven, ongehinderd door haar gehoorverlies. Hans hielp Camilla met een van de eerste elektronische Oticon hoortoestellen ter wereld. Vanuit dit fundament van zorg groeide Oticon met een passie om mensen te helpen die hoorondersteuning nodig hebben. Oticon werkt voortdurend toe naar haar visie van een wereld waarin gehoorverlies geen beperking is. Oticon innoveert levensveranderende technologie – en als dat betekent dat ze conventies moeten uitdagen, dan doen ze dat. Vandaar de missie van Oticon: conventies uitdagen en grenzen van technologie verleggen om de levens van mensen met gehoorverlies te veranderen. De hoortoestellen van Oticon bieden een breed scala aan functies waaronder streaming d.m.v. bluetooth-connectiviteit en ruisonderdrukking.

    0