Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Benieuwd welk hoorapparaat van Starkey aansluit bij uw wensen en behoeften? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze gecertificeerde audiciens. Ze adviseren u graag bij de aanschaf van een gehoorapparaat.


Over Onlinehoren.com

Onlinehoren.com is hét platform voor slechthorenden die op zoek zijn naar de beste hoortoestellen tegen betaalbare prijzen. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring gekozen voor de beste hoorapparaten van drie top merk fabrikanten, Oticon, Phonak en Widex. De hoortoestellen van deze merken beschikken over de meest geavanceerde technieken waardoor zij uw leven echt verrijken.

Wij staan voor deskundigheid, klantgerichtheid en service.

Onlinehoren.com kiest voor een moderne nieuwe aanpak in hoorzorg. Wij staan voor persoonlijke aandacht, klantgerichtheid en professionaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van kwaliteit van onze hoortoestellen en de professionaliteit van onze audiciens er voor zorgen dat u probleemloos kunt genieten van uw hoortoestellen. Dat maakt dat wij in onze prijzen geen 5 jaar service en garantie hoeven door te berekenen. Hiermee besparen wij kosten die de gemiddelde audicien direct of indirect bij u in rekening brengt,

U betaalt bij ons dus alleen dat wat u nodig heeft!

Ons team van zeer ervaren en deskundige audiciens staat voor u klaar!

Wat is de missie van Starkey

De missie van Starkey: “Wij zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke hoorervaring – door de innovatie van onze producten en de passie van onze mensen”. Goed horen is de sleutel tot onze gezondheid en geluk. In staat zijn om de mensen en de wereld om ons heen te horen is net zo essentieel voor ons als ademhalen. Als wereldleider in de productie en levering van geavanceerde hooroplossingen gaan we iedere dag aan het werk om ervoor te zorgen dat elke persoon op de onze planeet de kans krijgt om goed te horen. Ons merk biedt de meest geavanceerde hooroplossingen die beschikbaar zijn, aangepast door de meest zorgzame audiciens ter wereld. U kunt gerust zijn: als u voor ons merk kiest, kiest u voor de hoogste standaard op het gebied van comfort, prestaties en persoonlijke zorg..

0