Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Wij zorgen er voor dat de beste hoortoestellen voor iedereen toegankelijk worden

Home | Werkwijze

Onlinehoren.com voor kwaliteit en professionaliteit

Een hoortoestel kan een goede oplossing zijn, maar dan moet het wel perfect afgestemd zijn op uw wensen en behoefte en dat is maatwerk. Uit onze jarenlange ervaring en feedback van onze klanten is gebleken dat de top merken hoortoestellen met de nieuwste technologische innovaties uw leven echt verrijken. Vanuit onze passie voor de beste hoorzorg gunnen wij iedereen, jong of oud deze unieke beleving.

Waarin onderscheid Onlinehoren.com zich van andere audiciens

Onlinehoren.com kiest voor een moderne nieuwe aanpak in hoorzorg. Wij staan voor persoonlijke aandacht, klantgerichtheid en professionaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van kwaliteit van onze hoortoestellen en de professionaliteit van onze audiciens er voor zorgen dat u probleemloos kunt genieten van uw hoortoestellen. Dat maakt dat wij in onze prijzen geen 5 jaar service en garantie hoeven door te berekenen. Hiermee besparen wij kosten die de gemiddelde audicien direct of indirect bij u in rekening brengt,

U betaalt bij ons dus alleen dat wat u nodig heeft!

Ons team staat voor u klaar! Het team bestaat uit gediplomeerde en ervaren top audiciens die gespecialiseerd zijn in het aanpassen van de A-merk hoortoestellen uit onze collectie. Door middel van na- en bijscholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op product en audiologisch vakgebied.

Hoe werken wij

Stap 1: U heeft onze website bekeken en heeft behoefte aan meer informatie. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan met een van onze top audiciens.

Stap 2: Er wordt telefonisch contact met u opgenomen om het adviesgesprek met de audicien af te spreken.

Stap 3: Een van onze ervaren audiciens neemt op de afgesproken datum en tijdstip contact met u op. In dit adviesgesprek kijken we naar uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en zullen we samen tot een passende oplossing komen. Aan het eind van dit gesprek plannen we een vervolg afspraak waarin we uw gehoorapparaat geheel op maat bij u aan zullen passen in onze hoorkliniek.

Stap 4: Wij gaan voor u aan de slag en bestellen uw gekozen hoortoestel(len).

Stap 5: U komt op de afgesproken datum en tijd naar onze hoorkliniek waar wij uw hoortoestell(len) op maat aanpassen en maken we een afspraak voor een tussentijdse- en eind controle.

Spreekt onze werkwijze u aan maar is de afstand naar onze hoorkliniek te groot, kijk dan eens naar ons unieke Hear Experience weekend arrangement.

Bij aanschaf van een of twee hoortoestellen zijn de volgende kosten inbegrepen:

  • Intake plus uitgebreide hoortest, instellen en aanpassen van hoortoestellen
  • Tussentijdse – en eindcontrole
  • Fabrieksgarantie van 2 jaar op uw hoortoestel / hoortoestellen

U betaalt bij ons alleen voor datgene dat u nodig heeft:

  • Consult kort: €47,50
  • Consult lang: €97,50
  • Consult op afstand: €37,50
  • Reparatiekosten na 2 jaar: €147,50 per reparatie