Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Garantie

Home | Garantie

Wat is mijn garantie?

Hoortoestellen.

Op alle hoortoestellen uit ons programma zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht u binnen de garantietermijn een defect ontdekken aan uw hoortoestel, dan wordt dit kosteloos gerepareerd. Natuurlijk wordt er onderzocht of dit hoort bij normaal gebruik of dat het defect komt door onoordeelkundig handelen.

Naast de fabrieksgarantie, geldt uiteraard ook de wettelijke garantie. De wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Accessoires

Op accessoires die vallen in de categorie disposables, dat wil zeggen voor eenmalig gebruik is geen garantie van toepassing. Dit zijn hoorhulpmiddelen zoals domes, filters en dergelijke. Op accessoires in de categorie apparatuur, zoals TV streamers, telefoons, afstandsbedieningen en dergelijke is de 1 jaar fabrieksgarantie van toepassing.

Wat geldt als mijn garantiebewijs?

Het aankoopbewijs geldt als garantiebewijs!

Wat als ik klachten heb?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar: info@onlinehoren.com

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen redelijke tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Onlinehoren.com. 

Ingediende klachten worden binnen een termijn van 5 werkdagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door Onlinehoren.com binnen de termijn van 5 werkdagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Zie verder onder Algemene Voorwaarden artikel 10, 14 en 15.