Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Benieuwd welk hoorapparaat van Widex aansluit bij uw wensen en behoeften? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze gecertificeerde audiciens. Ze adviseren u graag bij de aanschaf van een gehoorapparaat.


Over Onlinehoren.com

Onlinehoren.com is hét platform voor slechthorenden die op zoek zijn naar de beste hoortoestellen tegen betaalbare prijzen. Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring gekozen voor de beste hoorapparaten van drie top merk fabrikanten, Oticon, Phonak en Widex. De hoortoestellen van deze merken beschikken over de meest geavanceerde technieken waardoor zij uw leven echt verrijken.

Wij staan voor deskundigheid, klantgerichtheid en service.

Onlinehoren.com kiest voor een moderne nieuwe aanpak in hoorzorg. Wij staan voor persoonlijke aandacht, klantgerichtheid en professionaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van kwaliteit van onze hoortoestellen en de professionaliteit van onze audiciens er voor zorgen dat u probleemloos kunt genieten van uw hoortoestellen. Dat maakt dat wij in onze prijzen geen 5 jaar service en garantie hoeven door te berekenen. Hiermee besparen wij kosten die de gemiddelde audicien direct of indirect bij u in rekening brengt,

U betaalt bij ons dus alleen dat wat u nodig heeft!

Ons team van zeer ervaren en deskundige audiciens staat voor u klaar!

Wat is de passie van Widex?

Widex heeft passie voor geluid. Al meer dan 65 jaar zijn zij gepassioneerd en toegewijd bezig met het ontwikkelen van hooroplossingen die geluiden weer tot leven brengen – met “sound like no other.” De geluiden die u verbinden met het dagelijks leven zijn belangrijk. Zelfs het geringste gehoorverlies kan een enorme impact hebben op hoe u de wereld om u heen ervaart; het mogelijk verlies van sociale contacten en ervaringen waar u zo van houdt. Waarom klinken Widex hoortoestellen als een hoortoestel? Dat is de vraag die Widex ertoe bracht het voor hen kenmerkende geluid te ontwikkelen – het meest pure en natuurlijke geluid dat er verkrijgbaar is in een hoortoestel. Het realiseren van dit niveau van geluidskwaliteit kost tijd en toewijding en wordt pas geïntroduceerd als het voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen die Widex heeft. De nieuwste hoorstellen van Widex zijn de Widex Moment Sheer™. De perfectie van natuurlijk geluid met een stijlvol design. Dit hoortoestel van Widex mag worden gezien en heeft de Good Design Award 2022 gewonnen.

0