Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Betalen

Home | Betalen

Betalen

Onlinehoren.com maakt een onderscheid tussen het betalen van hoortoestellen en accessoires

Hoortoestellen

Indien u via onze website een aanvraag voor een adviesgesprek of weekend arrangement instuurt en u daarna van plan bent om uw hoortoestellen aan te schaffen, dan betaalt u altijd achteraf.

Accessoires

Voor het bestellen van accessoires zijn de volgende betaalopties mogelijk:

  • iDeal. Wanneer u in Nederland woont en gebruik maakt van internetbankieren, dan is het in nagenoeg alle gevallen mogelijk om met iDEAL te betalen. Dit is verreweg de meest eenvoudige manier wanneer u een betaalrekening heeft bij een Nederlandse bank.
  • Creditcard. Wilt u uw bestelling betalen middels creditcard? Ook dit is mogelijk bij Onlinehoren.com. Wij accepteren Mastercard en Visa Card. Zijn uw creditcardgegevens gecontroleerd en geverifieerd, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Pas na de levering zal uw bestelling worden belast. Gebruikt u Visa Card dan is uw aankoop verzekerd.
  • PayPal. Bij Onlinehoren.com kunt u uw bestelling via PayPal betalen. PayPal is een soort digitale portemonnee voor diverse online transacties. Het is een gemakkelijke en veilige betaalmethode zonder externe hulpmiddelen zoals een random reader of ander apparaatje. Het enige dat u bij de hand dient te hebben, zijn uw PayPal inloggegevens.
  • Klarna. Met Klarna betaal je je aankoop nu, of tot en met 30 dagen later. Ben je zeker van je aankoop en betaal je daarom graag direct? Voor jou hebben we ‘Betaal nu’. Komt de aankoop toch niet overeen met je verwachtingen of ben je niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Ook kun je met Klarna in 3 termijnen betalen.
  • Let op: Betalen via Klarna Betaal later is beperkt door Klarna tot € 2.500,=.

Zie verder onder Algemene Voorwaarden artikel 11 en 13