Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

De beste gehoorapparaten en nieuwste ontwikkelingen op hoorgebied

Home | Blog | De beste gehoorapparaten en nieuwste ontwikkelingen op hoorgebied

Oticon staat voor “life-changing technology” ofwel het verleggen van grenzen van technologie om levens van mensen met gehoorverlies te veranderen.

De nieuwste ontwikkeling hoortoestel is de Oticon Real™ die de echte geluiden van het leven teruggeeft. De unieke kenmerken van dit hoortoestel zijn:

  • Uitzonderlijke spraakhelderheid: de ongelooflijke geluidskwaliteit biedt u betere toegang tot spraak zodat u gesprekken eenvoudig kunt volgen
  • Ontworpen voor comfort: de technologie zorgt voor een onmiddellijk en nauwkeurig evenwicht tussen storende geluiden zoals wind, bedieningslawaai en plotselinge geluiden in uw omgeving
  • Brainhearing™ technologie: helpt uw hersenen optimaal te functioneren door u toegang te geven tot alle betekenisvolle geluiden om u heen in perfecte balans en ga naar de blog om hier meer over te lezen

Met de Oticon Real™ kunt u handsfree bellen met uw iPhone (vanaf iPhone 11) en rechtstreeks streamen door de bluetooth functie.. Er zijn twee oplaadopties beschikbaar, de mogelijkheid om het hoorapparaat aan te sluiten op een externe microfoon en het streamen van geluid van uw televisie met de TV adapter.

De Oticon Real™ kan op afstand door uw audicien worden afgesteld.

Oticon Real™ miniRITE R
Oticon Real™ miniRITE R

Phonak staat voor “life is on” en zij geloven in het veranderen van levens en het creëren van een wereld waarin “life is on” voor iedereen.

De nieuwste ontwikkeling hoortoestel is de Phonak Audéo Life™ Lumity met een unieke SmartSpeech™ technologie voor verbeterd spraakverstaan. De unieke kenmerken van dit hoorapparaat zijn:

  • SmartSpeech™ technologie: verbeterd spraakverstaan in rumoer en minder luisterinspanning
  • Waterbestendig: de tweede generatie van ’s werelds eerste waterdichte oplaadbare hoortoestel dat tot een halve meter diep kan worden ondergedompeld in zoet, zout en zembadwater
  • Tap control: met één tik toegang tot spraakbedieningsapps

Met de Phonak Audéo Life™ Lumity kunt u handsfree bellen en streamen d.m.v. de universele bluetooth connectiviteit met IOS™ en Android™. Er zijn drie oplaadopties beschikbaar. Daarnaast heeft Phonak een microfoonportfolio genaamd Roger die bedoeld is voor personen die slecht horen in groepsgesprekken en in situaties met achtergrondlawaai. De TV Connector is het gebruiksvriendelijke streamingsapparaat voor muziek en tv.

De Phonak Audéo Life™ Lumity kan op afstand door uw audicien worden afgesteld.

Phonak Audéo Life™ Lumity 90 R
Phonak Audéo Lumity Life™ 90R

Widex staat voor “sound like no other” en zij zijn gepassioneerd en toegewijd bezig met het ontwikkelen van hooroplossingen die geluiden weer tot leven brengen.

De nieuwste ontwikkeling hoortoestel is de Widex Moment™ Sheer™ die het meest pure, natuurlijke geluid ooit levert. De unieke kenmerken van dit gehoorapparaat zijn:

  • PureSound™ technologie: ervaar het verschil dat PureSound maakt voor niet alleen spraak maar ook voor natuur en vogels en hoe natuurlijk het klinkt ten opzichte van andere hoortoestellen
  • Gemaakt voor duurzaamheid: geavanceerde waterbestendige nanocoating, duurzame microfoons en slimme techniek ontworpen om het risico van beschadiging door vocht te beperken. Minder corrosie betekent meer duurzaamheid
  • Discrete vorm: de Widex Moment Sheer™ is het kleinste verkrijgbare oplaadbare hoortoestel van het type receiver-in-canal met het vermogen om elk moment goed te horen

Met de Widex Moment™ Sheer™ kunt u als IOS™ of Android™ gebruiker streamen waar u ook bent en wat u ook wilt d.m.v. de bluetooth functie (voor streamen met Android moet uw smartphone beschikken over minimaal Android 10 en het ASHA platform ondersteunen)

Er zijn twee oplaadopties beschikbaar. Verder heeft Widex een aantal accessoires zoals COM-DEX, een handsfree apparaat voor het streamen van geluid van een mobiele telefoon naar het hoortoestel. Ook heeft Widex een TV adapter voor streamen vanaf uw tv naar uw hoortoestel.

Wodex Moment™ Sheer™ RD
Widex Moment™ Sheer™ 440 RIC RD

De keuze voor een bij u passend hoortoestel is niet eenvoudig en daarom is het verstandig om u te laten adviseren door een ervaren deskundige audicien. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Onlinehoren.com doet er alles aan om te zorgen dat u weer hoort zoals het hoort.

Deel het bericht