Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Wat kost een hoortoestel?

Home | Blog | Wat kost een hoortoestel?

Een belangrijke vraag voor iedereen die zich aan het oriënteren is op de aanschaf van een hoortoestel.

Wie via internet het antwoord op deze vraag zoekt, komt een grote verscheidenheid aan prijzen tegen.

Hetzelfde gehoorapparaat kost bij de ene audicien soms honderden euro’s meer.

Waar komen die verschillen in prijs vandaan?

U betaalt meestal niet alleen voor het hoortoestel zelf, maar ook voor:
– uitgebreide hoortest;
– de tijd en inspanningen van de audicien: de intake, aanpassing, controle(s) en eindcontrole tijdens de proefperiode;
– extra maatwerk (bijv. oorstukjes)
– service en controles voor een periode van 5 jaar;
– garantie voor een periode van 5 jaar;
– reparatiekosten voor een periode van 5 jaar.

Kortom, een totaalpakket om 5 jaar optimaal te kunnen genieten van uw hoortoestel. Dat is natuurlijk ook wat elke slechthorende wil en verdient. Alleen, niet elke slechthorende zal daadwerkelijk gebruik gaan maken van al deze diensten en service terwijl u hier wel automatisch voor heeft betaald. Heeft u liever zelf de regie over de service en kosten?

Zelf de kosten in de hand
Wanneer u behoefte heeft aan een kwalitatief beter hoortoestel dan u van uw zorgverzekeraar krijgt, dan krijgt u geen vergoeding en wilt u zeker weten dat u in deskundige handen bent en u niet te veel betaalt. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Woont u niet in de buurt van onze hoorwinkel? Kijk dan eens naar onze Hear Experience (linkje).

Bij ons kunt u top hoortoestellen van Phonak, Oticon en Widex tegen sterk gereduceerde prijzen aanschaffen. Onze ervaren audiciens passen het hoortoestel met aandacht en kunde aan op uw gehoorverlies en uw persoonlijke wensen tijdens de proefperiode. U krijgt hierbij standaard 2 jaar fabrieksgarantie op uw hoorapparaat. Ook daarna blijft onze deur gewoon voor u open. Het verschil is dat u vervolgens alléén betaalt voor de service en controles die u daadwerkelijk nodig heeft en bijna altijd goedkoper uit bent.

Twijfelt u aan wat de beste optie is voor ú? Wij helpen u graag bij het maken van deze afweging. We vertellen u er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze audiciens.

(Als blijkt dat u toch beter voor het ‘totaalpakket’ kunt kiezen, dan verwijzen we u graag naar onze partner Oorzaak Hoorkliniek).

Deel het bericht