Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Introductie Oticon Intent 1™

Home | Blog | Introductie Oticon Intent 1™

Deelnemen aan het leven als nooit tevoren met ‘s werelds eerste gebruikersintentie-sensors”

Maandag 4 maart jl. introduceerde Demant Nederland in het Congrescentrum in Nieuwegein de allernieuwste ontwikkeling in Oticon hoortoestellen waarmee ze haar Brain-Hearing™ technologie naar een hoger niveau heeft getild.

De hoortoestellen van vandaag passen een universele aanpak toe voor de verwerking van geluid. Echter bij Oticon weet men dat alleen als de luisterintentie van elke gebruiker begrepen wordt, echte gepersonaliseerde ondersteuning geboden kan worden, zodat gebruikers in staat worden gesteld om gemakkelijk te communiceren en deel te nemen aan het leven.

Met de introductie van het nieuwste hoogwaardige Oticon Intent-hoortoestel integreert Oticon informatie van beweging van het hoofd en lichaam, gespreksactiviteit en de akoestische omgeving in ‘s werelds eerste 4D Sensor-technologie. Deze baanbrekende technologie past zich naadloos aan de specifieke luisterbehoeften van de gebruiker aan, zelfs binnen dezelfde geluidsomgeving. Oticon Intent helpt gebruikers net dat stapje verder te gaan dan alleen horen en luisteren, zodat ze kunnen communiceren en volledig kunnen deelnemen aan het leven.

Gepersonaliseerde ondersteuning met ’s werelds eerste gebruikersintentie-sensors

Nieuwe inzichten in BrainHearing™. onthullen dat het communicatiegedrag van mensen hun luisterbehoeften en intenties weerspiegelt via bewegingen van het hoofd en het lichaam.

Heeft u interesse in de technologie die achter dit hoortoestel zit, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze audiciens.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan
Deel het bericht