Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Widex Moment Sheer™ 440 RIC RD

 1.555,00

Horen zoals het hoort

Het allernieuwste kleinste oplaadbaar hoortoestel van Widex biedt u als gebruiker naast het meest natuurlijke geluid dat mogelijk is met een hoortoestel ook een geoptimaliseerde akoestische weergave van geluid. Dankzij de baanbrekende ZeroDelay™ technologie vindt de verwerking van het geluid plaats in minder dan een halve micro seconde. Met deze technologie bereikt Widex dat vervorming van geluid als gevolg van vertraging wordt weggenomen en daarmee ook het kunstmatige geluid dat veel nieuwe ene ervaren gebruikers irriteert, frustreert en teleurstelt.

Widex noemt dit ultrasnel signaalpad PureSound™, de nieuwe standaard voor geluid.

Ook heeft de Widex Moment Sheer™ onlangs voor haar ontwerp de Japanse Good design Award gekregen.

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

Widex Remote Care™

Uw hoortoestel is op afstand instelbaar en aanpasbaar door uw audicien. Download de Widex Remote Care App in de Apple store of Google play.

Widex Remote Care™appWidex Remote Care™

 

Let op: Om gebruik te maken van deze optie heeft u een Remote Link nodig: Widex Remote Link

Oplaadbaar

Het kleinste oplaadbare hoortoestel ontworpen voor maximale vochtbestendigheid en lange levensduur. Een geavanceerde waterbestendige nanocoating beschermt het hoortoestel optimaal. Bovendien zijn er, dankzij het ontbreken van een batterijklep, minder openingen waar vocht in kan kruipen.
Geen gedoe meer met batterijtjes. U laadt het hoortoestel op met een simpele slanke oplader die makkelijk mee te nemen is.

Handige bediening en complete connectiviteit

Met de Widex Moment™ – app kunt u uw hoortoestel volledig bedienen op uw Apple of Android smartphone. Het is nu makkelijker dan ooit om uw hoorervaring nauwkeurig af te stemmen zodat u precies het gewenste geluid krijgt op momenten die voor u belangrijk zijn.
Met de Widex Moment™ – app kunt u naast streamen, het geluid aanpassen en opslaan in persoonlijke programma’s en heeft u de SoundSense Learn optie.
SoundSense Learn begeleidt u als gebruiker moeiteloos naar een beter meer gepersonaliseerd geluid. Download de Widex Moment App.

Widex Moment™ apps

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Widex Moment Sheer™ 440 RIC RD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accessoires