Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Starkey Genesis AI 24 mRIC R

 1.495,00

Genesis AI 24 is het nieuwste Top hoortoestel van het merk Starkey.

Het toestel bouwt voort op de ervaring van de voorgangers Livio AI en Evolv AI, maar is volledig opnieuw ontwikkeld. Hierdoor is de rekenkracht vier keer sneller als voorheen. Dat heeft als voordeel dat de oplaadbare batterij van het toestel maar liefst 51uur meegaat. De achter het oor versie met luidspreker in het oor is door het ergonomische ontwerp zeer onopvallend te dragen.

Dit hoortoestel biedt een groot aantal voordelen, waaronder telefoneren en muziekstreamen zowel met Apple iOS als Android smartphones en tablets. Ook is het toestel direct te koppelen met de nieuwste Mac computers. Maar het hoortoestel biedt nog veel meer mogelijkheden zoals hieronder verder te lezen valt.

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

De vele voordelen en mogelijkheden.

  • Het grote dynamisch bereik (118 dB) is een pluspunt voor muziekliefhebbers omdat dit de geluidskwaliteit ten goede komt.
  • De nieuw chip die “Neuro processor” wordt genoemd heeft zes keer zoveel transistoren als de voorganger en een vertienvoudigde geheugencapaciteit.
  • De nieuwe chip is ook energiezuinig waardoor de oplaadbare batterij liefst 51 uur meegaat!
  • Koppeling met de nieuwste Mac computers die over een M2 chip beschikken waardoor telefonisch vergaderen via Teams of Zoom ideaal is.

Water, stof en vuil bestendig.

De nieuwe Genesis hoortoestellen serie is voorzien van een nieuw coatingmateriaal (Pro 8 Hydrashield). Alle toestellen hebben hierdoor de IP68 bescherming. De oplaadbare hoortoestellen zijn IP68+ en daarmee ook waterdicht. Let wel: zout, chloor en vuil in zoetwater kunnen wel alsnog schadelijk zijn voor de hoortoestellen.

Extra eigenschappen.

De Starkey Genesis AI heeft veel extra interessante eigenschappen waardoor het toestel voor de gadget minnende drager het ultieme hoortoestel is:

  • Genesis AI heeft functies zoals een Fitbit activiteitentracker: de toestellen kunnen specifiek het aantal stappen bijhouden, maar ook hoe lang er is gestaan, gewandeld, hardgelopen, gefietst of aan aerobic is gedaan. In de ‘My Starkey app’ is dit terug te vinden.
  • Genesis AI heeft een geo-locatie functie: het toestel is automatisch op grond van de locatie waar de drager zich bevindt in een ander programma te zetten. Stel de drager heeft in de sportschool last van de voor hem of haar te harde geluiden (bijvoorbeeld gewichten die op elkaar kletteren). De audicien kan hiervoor een speciaal programma instellen. De drager kan dit programma dan koppelen aan de locatie van de sportschool. De telefoon herkent bij het betreden van de sportschool de locatie en zet de telefoon dan automatisch in het speciale programma.
  • Genesis AI heeft een Smart Assitant functie: de hoortoestellen zijn niet alleen via de app en de eventuele knopjes op de toestellen te bedienen, maar ook via stembediening. De Smart Asisstant helpt daarbij. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen zoals bijvoorbeeld: “Wat is het weer vandaag?”, of ‘Wat is het laatste nieuws?”. De hoortoestellen die in verbinding staan met de smartphone halen de informatie vervolgens razendsnel op via de nieuwe Wolfram Engine. Het antwoord krijgt de drager vervolgens te horen in zijn hoortoestellen.
  • Genesis heeft een Vertaal functie: de hoortoestellen kunnen vanuit ruim 70 talen gesproken tekst vertalen en daarnaast de spraak naar tekst omzetten.
  • Genesis heeft een Valdetectie functie: de nieuwe Starkey Genesis AI heeft net als zijn voorgangers valdetectie. Als de drager ervan valt, kan naar een of meerdere op de smartphone ingevoerde nummers een alarm worden gestuurd. Een fijne functie voor oudere slechthorenden die alleen wonen. Omdat de sensors van de toestellen zich op of in de oren bevinden, zijn valongevallen er zeer goed mee te detecteren.

Aanpassen op afstand via Telehear.

De instellingen van het hoortoestel worden door de audicien in het begin aangepast. Daarna kan dit ook nodig zijn en hiervoor kan de slechthorende drager een bezoek aan de winkel brengen. Is de afstand groot of is de tijd van de drager schaars dan kan dit eventueel ook via TeleHear optie in de My Starkey app.


De audicien kan via deze optie in de app contact met zijn cliënt maken en op afstand de hoortoestellen programmeren en voorzien van de nieuwe geoptimaliseerde instellingen. Het voordeel daarbij is dat de audicien het hoortoestel juist ook in problematische situaties kan afstellen waar de drager verbetering in wil. Denk daarbij aan een specifieke situaties op het werk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Starkey Genesis AI 24 mRIC R” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *