Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Phonak Audéo Lumity 90 R

 1.695,00

Ontdek de helderheid van het geluid

Audéo Lumity is het meest recent ontwikkelde platform van Phonak met handige functies voor mensen die een actief leven leiden. Met een Audéo Lumity hoortoestel van Phonak ervaart u geluid weer zoals het hoort. Phonak heeft hiervoor SmartSpeech™ technologie ontwikkeld waardoor het spraakverstaan ook in complexere geluidsomgevingen wordt geoptimaliseerd.

De belangrijkste kenmerken:

  • Optimaal spraakverstaan
  • Universele connectiviteit via bluetooth technologie
  • Oplaadbaar en dus duurzaam
  • Via de MyPhonak app bijhouden van gezondheidsgegevens
  • Tap control
  • En…..op afstand instelbaar door uw audicien!

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

MyPhonak App

Met de app kan uw audicien via internet op afstand uw hoortoestellen bijstellen!

De myPhonak app geeft u meer controle over uw oren. Regel het volume, wissel van programma’s, regel de balans tussen het TV-geluid en uw omgeving of activeer extra lawaaionderdrukking.

Ervaar de ontwikkeling van spraakverstaan

Horen kan in verschillende situaties een uitdaging zijn. Uit marktonderzoek blijkt dat mensen met hoortoestellen blijk geven van sociale voordelen bij het gebruik van hoortoestellen, zoals betere mogelijkheden om deel te nemen aan groepsactiviteiten en een positieve impact op relaties. De Audéo Lumity Life met de unieke Phonak SmartSpeech™ technologie verbetert spraakverstaan en maakt eenvoudigere conversaties mogelijk in verschillende geluidsomgevingen.

Spraakdetectie voor alle richtingen

Met SpeechSensor™ kunnen slechthorenden van achteren en zijkanten horen. Deze automatische functie detecteert de hoofdbron van de spraak en past de microfoon instelling aan om ervoor te zorgen dat men de spraak van achteren en zijkanten beter opvangt.

Verbeterde focus bij ruis

Audéo™ Life hoortoestellen met het Lumity platform maken gebruik van een zeer smalle microfoon-beam gericht op de persoon die voor ze spreekt, dankzij de StereoZoom 2.0. Wanneer de Lumity hoortoestellen worden gecombineerd met de myPhonak app, kan men de app gebruiken om te regelen hoeveel focus ze van voren willen hebben in uitdagende omgevingen.

Verminderde luisterinspanning

Phonak heeft de Digital Adaptive (APD) 2.0 ontwikkeld om hoorbaarheid, luidheid en geluidskwaliteit in evenwicht te brengen. Dit gebeurt door een nieuw verwerkingsalgoritme en een nieuwe voorberekening toe te passen voor een comfortabele spontane acceptatie bij de eerste aanpassing. APD 2.0 leidt tot minder luisterinspanning in rumoer bij mensen met mild tot ernstig gehoorverlies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Phonak Audéo Lumity 90 R” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accessoires