Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Oticon Intent™ 1 miniRITE R

 1.795,00

Maak kennis met de allernieuwste ontwikkeling in hoortoestel technologie.

Oticon Intent™ is een discreet, oplaadbaar hoortoestel met luisterspoel en één gebruiksvriendelijke druktoets. Het biedt u een 360°-geluidsomgeving en beschikt over krachtige sensoren die uw luisterintenties begrijpen, zodat u kunt deelnemen aan het leven als nooit tevoren. Oticon Intent™ beschikt ook over Bluetooth®-technologie die hoogwaardige streaming en handsfree gesprekken ondersteunt.

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

Voordelen

Neem deel aan het leven als nooit tevoren
Maak kennis met ‘s werelds eerste sensoren voor gebruikersintenties, die de bewegingen van uw hoofd en lichaam gebruiken om de gehoorondersteuning die u krijgt naadloos aan te passen wanneer uw luisterbehoeften van moment tot moment veranderen. Zelfs in uitdagende omgevingen krijgt u de persoonlijke ondersteuning die u nodig hebt om spraak duidelijk te horen en deel te nemen aan het leven.

De nieuwste generatie BrainHearing™-technologie
Bij Oticon geloven we dat de hersenen toegang moeten hebben tot alle geluiden – niet alleen spraak van de persoon die voor u staat – omdat de hersenen meer geluidsinformatie nodig hebben om mee te werken. Oticon Intent vangt elk detail van het leven op en helpt uw hersenen deel te nemen aan de prachtige wereld om uw heen.

Betere toegang tot spraak
Oticon Intent geeft u meer toegang tot spraak, zelfs in complexe luistersituaties. Dat komt omdat het hoortoestel nu uw luisterintenties begrijpt. U kunt nu duidelijker horen, gemakkelijker denken en meer genieten van het leven.
Buitengewone muziekervaring
Om u een geweldige geluidskwaliteit te bieden, of u nu naar live muziek luistert of streamt, hebben we een speciaal programma ontwikkeld met de naam Oticon MyMusic.

Dagelijks gebruik

Discreet en boordevol stroom
Geniet van een hele dag stroom in één uur, of tot vier uur vermogen in slechts 15 minuten* – dit alles in onze meest discrete uitvoering tot nu toe.

*De verwachte gebruiksduur voor oplaadbare batterijen is afhankelijk van het gebruikspatroon, de ingestelde functies, het gehoorverlies, de geluidsomgeving, de leeftijd van de batterij en het gebruik van draadloze accessoires.

Naadloze connectiviteit
Geniet van een schat aan connectiviteitsmogelijkheden, zoals muziek streamen, telefoneren en het gebruik van de Oticon Companion app om de hoortoestellen te bedienen. De draadloze Bluetooth-technologie maakt het allemaal mogelijk.

Water- en stofbestendig
Hoortoestellen van Oticon zijn IP68-gecertificeerd. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen vochtigheid en stof.

Remote instelling

Oticon heeft als extra mogelijkheid de Companion App.
Deze kunt u downloaden en daarmee kan uw audicien uw hoortoestel(len) op afstand instellen.
Handig indien u door welke omstandigheid dan ook niet in staat bent om naar uw audicien toe te gaan.

Accessoires