Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Widex SmartRIC 440 MRRLD

 1.725,00

Genieten van comfortabel en natuurlijk geluid, de hele dag door. Dat is wat de SmartRIC doet. Het allernieuwste hoortoestel van Widex.

Dit hoortoestel heeft een special L-vorm en is ontworpen met een slank profiel en zit hoger op uw oor, zodat u gesprekken beter kunt volgen, zelfs als het wat rumoerig is. Het speciaal ontworpen microfoonrooster helpt storende windruis te verminderen en met de SmartRIC heeft u minder last van contactgeluiden. De batterij van het hoortoestel gaat tot 37 uur mee. SmartRIC wordt geleverd met een draagbare oplader die genoeg energie heeft voor een week opladen onderweg.

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

Opgeladen wanneer u ze nodig heeft.

Zorgeloos door de dag met snel opladen, draagcomfort en duidelijke LED-indicatoren voor de batterijstatus – allemaal ontworpen om u verbonden te houden met een wereld van natuurlijk geluid.

Gaat de hele dag mee – Met een oplaadbeurt van 4 uur bent u uitgerust voor maximaal 37 uur natuurlijk horen. Onverhoopt toch zonder energie? Een half uur in de oplader geeft u tot 8 uur geluid.

Meer dan een week draadloos vermogen – Met vijf oplaadbeurten heeft de draagbare oplader genoeg vermogen om u een week lang te laten horen zonder de stekker in het stopcontact te steken.

Uw metgezel voor onderweg – Compact en toch krachtig, past gemakkelijk in uw tas of zak. Weet waar u aan toe bent –  De LED-lampjes geven u direct een duidelijk beeld van de oplaadstatus, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Widex technologie

Speech Enhancer – Helpt u om mensen te horen praten, zelfs als er achtergrondlawaai is.

Widex MySound™ – Artificial intelligentie helpt u het geluid te verfijnen wanneer u dat nodig heeft

Widex TruAcoustics™Biedt een geluidservaring die echt individueel is.

 

Verbinden en streamen

Widex Moment app. Bedien en personaliseer uw hoortoestellen op basis van de manier waarop duizenden andere gebruikers het liefst hoorden in een vergelijkbare situatie.

Widex Sound Assist™. Wordt aangesloten op uw hoortoestellen om u te helpen uw lever beter te horen.

Widex SoundConnect™. Hiermee kan audio van hoge kwaliteit rechtstreeks van een computer naar hoortoestellen worden gestreamd.

 

Widex Remote Care™

Uw hoortoestel is op afstand instelbaar en aanpasbaar door uw audicien. Download de Widex Remote Care App in de Apple store of Google play.

Widex Remote Care™appWidex Remote Care™

 

Let op: Om gebruik te maken van deze optie heeft u een Remote Link nodig: Widex Remote Link

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Widex SmartRIC 440 MRRLD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accessoires