Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Phonak Audéo™ Paradise 312

 1.545,00

Goed horen is je goed voelen 

Goed horen staat direct in verband met welzijn en verbetert elementen van het fysieke, cognitieve, emotionele en sociale leven aanzienlijk. Paradise-producten zijn specifiek ontwikkeld om mensen met gehoorverlies te ondersteunen, evenals de unieke uitdagingen waar zij voor komen te staan.

De Audéo™ Paradise 312 is een hoortoestel met zink-lucht batterij 312.

De zeer complete Phonak Paradise hoortoestellen laten u het wonder van geluid herontdekken. Deze nieuwste generatie is het summum van hoortechniek door de uitmuntende geluidsprestaties, groot gebruiksgemak en unieke samenwerking met smartphone, tablet en TV. Phonak Paradise geeft een zeer natuurgetrouw geluid en ondanks dat ze volgepakt is met de nieuwste technieken, is het gebruiksgemak groot.

  • Helder, natuurlijk geluid
  • Briljant spraakverstaan
  • Gepersonaliseerde lawaaionderdrukking
  • Direct verbinding alle merken smartphones, TV en meer
  • En …. op afstand instelbaar door uw audicien!

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

Phonak App

Met een app kan uw audicien zelfs via internet op afstand uw hoortoestellen bijstellen!

De myPhonak app geeft u meer controle over uw oren. Regel het volume, wissel van programma’s, regel de balans tussen het TV-geluid en uw omgeving of activeer extra lawaaionderdrukking.

Meer controle over omgevingslawaai

Omgevingslawaai kan zeer hinderlijk zijn. Met de (optionele) app op uw smartphone kunt u nu zelf dit lawaai veel sterker wegfilteren! Met de Dynamic Noise Cancelling functie heeft u in een drukke omgeving het comfort zoals u dat wenst.

De beste TV- en multimedia ervaring

Phonak Paradise biedt ook de bedrijfseigen AirStream™ Technology voor de best denkbare geluidskwaliteit bij het streamen vanaf een tv of muziekinstallatie. Geniet van uw favoriete tv-programma’s en films met de eenvoudige plug-and-play oplossing: Phonak TV Connector. Het lijkt op het gebruik van een draadloze hoofdtelefoon, maar is misschien nog wel beter omdat de Phonak hoortoestellen onderscheid maken tussen gestreamde spraak of muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen voor een optimale geluidskwaliteit.

De Audéo™ Paradise 90 is er in 4 uitvoeringen:

  1. De oplaadbare Audéo™ Paradise 90 R
  2. De oplaadbare Audéo™ Paradise 90 RT met luisterspoel
  3. De Audéo™ Paradise 90 312
  4. De Audéo™ Paradise 90 13T met luisterspoel

De eerste intelligente hoortoestel-speaker ter wereld

De ActiveVent-speaker is een innovatieve speakertechnologie, die over een mechanisch schakelende ventilatie-opening beschikt en een natuurlijkheid van uw eigen stem biedt terwijl uw hoorprestaties toenemen.

Het is de eerste intelligente hoortoestel-speaker ter wereld, ontwikkeld voor uitdagende luisteromgevingen of voor momenten waarop u zich wilt kunnen concentreren. De speaker wordt bestuurd door AutoSense OS™ 4.0, die uw hoortoestellen automatisch aanpast aan de omgeving.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Phonak Audéo™ Paradise 312” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accessoires