Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Phonak Audéo Paradise L90 R

 1.755,00

Ontdek het wonder van binnen

Audéo Life combineert de prestaties van Paradise met handige functies voor mensen die een actief leven leiden. Het is het eerste oplaadbare hoortoestel in een water- en zweet bestendige behuizing. Geniet met vertrouwen in de sportschool, het strand of de dag buitenshuis zonder enige onderbreking van uw gehoor.

De belangrijkste kenmerken:

  • Water- en zweet bestendig
  • Universele connectiviteit via bluetooth technologie
  • Oplaadbaar en dus duurzaam
  • Via de MyPhonak app bijhouden van gezondheidsgegevens
  • Tap control
  • En…..op afstand instelbaar door uw audicien!

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

MyPhonak App

Met de app kan uw audicien via internet op afstand uw hoortoestellen bijstellen!

De myPhonak app geeft u meer controle over uw oren. Regel het volume, wissel van programma’s, regel de balans tussen het TV-geluid en uw omgeving of activeer extra lawaaionderdrukking.

Meer controle over omgevingslawaai

Omgevingslawaai kan zeer hinderlijk zijn. Met de (optionele) app op uw smartphone kunt u nu zelf dit lawaai veel sterker wegfilteren! Met de Dynamic Noise Cancelling functie heeft u in een drukke omgeving het comfort zoals u dat wenst.

De beste TV- en multimedia ervaring

Phonak Paradise biedt ook de bedrijfseigen AirStream™ Technology voor de best denkbare geluidskwaliteit bij het streamen vanaf een tv of muziekinstallatie. Geniet van uw favoriete tv-programma’s en films met de eenvoudige plug-and-play oplossing: Phonak TV Connector. Het lijkt op het gebruik van een draadloze hoofdtelefoon, maar is misschien nog wel beter omdat de Phonak hoortoestellen onderscheid maken tussen gestreamde spraak of muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen voor een optimale geluidskwaliteit.

De eerste intelligente hoortoestel-speaker ter wereld

De ActiveVent-speaker is een innovatieve speakertechnologie, die over een mechanisch schakelende ventilatie-opening beschikt en een natuurlijkheid van uw eigen stem biedt terwijl uw hoorprestaties toenemen.

Het is de eerste intelligente hoortoestel-speaker ter wereld, ontwikkeld voor uitdagende luisteromgevingen of voor momenten waarop u zich wilt kunnen concentreren. De speaker wordt bestuurd door AutoSense OS™ 4.0, die uw hoortoestellen automatisch aanpast aan de omgeving.

Met één tik toegang tot spraakbediening

Stelt u zich eens voor dat u telefoongesprekken kunt aannemen, muziek kunt streamen of pauzeren en spraakbediening kunt activeren door slechts op uw oor te tikken. Met de bewegingssensor in Phonak Paradise kunt u dat moeiteloos doen – en nog veel meer. De ingebouwde microfoon stelt u in staat om ware handsfree telefoongesprekken te voeren en de spraakbediening te activeren. De gevoeligheid van Tap Control kan nu bovendien worden bijgesteld via de myPhonak-app.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Phonak Audéo Paradise L90 R” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accessoires