Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Oticon Opn S™ 2 miniRITE R

 1.295,00

Met de Oticon Opn™ werd een nieuw geluidsparadigma geïntroduceerd. De revolutionaire Oticon Opn™ brak met de gebruikelijke manier waarop mensen met gehoorverlies in lawaaiige omgevingen worden ondersteund. In plaats van een sterke directionaliteit toe te passen en omgevingsgeluiden buiten te sluiten, ging er voor hen een wereld open. Oticon Opn™ levert wat de hersenen nodig hebben om geluid te begrijpen.

Oticon Opn S tilt het nu naar een hoger niveau.

Oticon Opn S breekt met een natuurkundige wet en biedt verdere verbeteringen in op het gebied van spraakverstaan en luisterinspanning. Dit wordt mogelijk gemaakt door het nieuwe, geavanceerde Velox S™ platform. Hiermee brengt Oticon Opn S, de open soundervaring en unieke voordelen van BrainHearing™ naar nieuwe gebieden.

Ervaar dit top hoortoestel tijdens ons Hear Experience weekend arrangement.

Maak kennis met de nieuwe oplaadbare miniRITE-R

De allernieuwste oplaadbare lithium-ion oplossing in een elegant en discreet design.

Een hele dag energie. Elke dag. Daarnaast biedt deze nieuwe uitvoering:

 • Supersnel opladen in drie uur voor een hele dag energie
 • Snel bijladen – 30 minuten voor nog eens zes uur aan energie
 • Contactloos en betrouwbaar inductief opladen
 • Intuïtief te bedienen, stabiele, stijlvolle oplader

(De prestaties van de lithium-ionbatterij variëren afhankelijk van het gehoorverlies, levensstijl en streaminggedrag.)

Technologie

OpenSound Navigator geeft 360° toegang tot geluid.

Met een ultrahoge snelheid brengt Opensound Navigator het geluidslandschap continu opnieuw in balans, terwijl er tegelijkertijd voortdurend toegang is tot alle relevante geluiden en spraak. Zo maakt Oticon Opn S het eenvoudiger voor de hersenen om te bepalen naar wie en wat te luisteren en de aandacht te verleggen wanneer nodig.

Controle met de nieuwe OpenSound Booster.

Bovendien bieden Opn S de mogelijkheid om de extra ondersteuning te selecteren in de OpenSound Navigator, ongeacht een vooraf gedefinieerde instelling. Wanneer u vindt dat u wat extra hulp kunt gebruiken, activeert u gewoon de OpenSound Booster in de Oticon ON app.

BrainHearing™

Eén wet die Oticon nooit zal breken is het maken van hoortoestellen die met de hersenen werken en leveren wat nodig is om geluid te begrijpen. Dit is Brainhearing.

Betere spraakverstaanbaarheid en verminderde luisterinspanning

Met de introductie van Oticon Opn en de open sound ervaring heeft Oticon bewezen hoe deze unieke benadering beter presteert dan traditionele hoortoesteltechnologie. Dankzij de samenwerking tussen de verbeterde OpenSound Navigator en OpenSound Optimizer brengt Oticon Opn S nu de voordelen van BrainHearing™ naar nieuwe hoogtes:

 • Oticon Opn vergrootte de spraakverstaanbaarheid met 30% in vergelijking met traditionele hoortoestellen. Oticon Opn S presteert nu beter dan Oticon Opn, met een verdere toename van 15%.
 • Oticon Opn vermindert de luisterinspanning met 20% in vergelijking met traditionele hoortoestellen. Oticon Opn S vermindert dat met nog eens 10%.
 • Oticon Opn verbetert het oproepen van herinneringen met 20% in vergelijking met traditionele hoortoestellen. Oticon Opn S verbetert dat met nog eens 10%.

Eigenschappen

De OpenSound Optimizer™

De ultrasnelle berekeningen van deze baanbrekende nieuwe functie stellen Oticon Opn S in staat om feedback proactief te detecteren en voorkomen, in minder dan 60 ms.

Verbeterde OpenSound Navigator™

Oticon Opn S beschikt over een verbeterde versie van de baanbrekende OpenSound Navigator die nog meer hulp biedt in alledaagse situaties aan gebruikers die dat het meest nodig hebben.

Een stap dichter bij normaal horen

Studies tonen aan dat Oticon Opn S gebruikers spraakverstaanbaarheid kunnen ervaren op het niveau van normaalhorenden in lawaaierige omgevingen.

Uw connectiviteitsoplossingen:

 • Thuis : Stream geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen van uw TV, vaste telefoon, tablet of radio
 • Onderweg : Gebruik uw hoortoestellen als een draadloze headset door ze met uw mobiele apparaten te synchroniseren
 • App : Gebruik de Oticon ON App of een afstandsbediening om het volume te regelen of van programma te wisselen

app

De Oticon Opn S miniRITE R is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de Opn S1 en Opn S2. De Oticon Opn S™ 1 miniRITE R heeft betere prestaties in de volgende kenmerken:

 1. Directionaliteit d.w.z. dat het hoortoestel inzoomt in een bepaalde richting en de geluiden vanuit die richting oppakt en geluiden vanuit andere richtingen niet.
 2. Kanalen; de Oticon Opn S™ 1 miniRITE R heeft 64 kanalen en hierdoor heeft de audicien meer mogelijkheden om uw hoortoestel voor u op maat in te regelen.
 3. Windruisonderdrukking: de Oticon Opn S™ 1 miniRITE R heeft een betere windruisonderdrukking.
 4. Banden: de Oticon Opn S™ 1 miniRITE R heeft 20% meer banden waardoor de geluidsbeleving door uw audicien optimaal kan worden ingesteld.

Accessoires