Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

De beste hoortoestellen tegen betaalbare prijzen

Welkom bij onlinehoren.com uw audicien die u hoort

Hier vindt u algemene informatie voor het geval u voor het eerst zich aan het oriënteren bent op de aanschaf van een hoortoestel.

Uw omstandigheden, uw werk, leefstijl en/of sociale bezigheden zijn belangrijk in de keuze voor een hoortoestel.

Bent u benieuwd naar hoe u het maximale uit uw gehoor kunt halen en wat het beste hoortoestel voor ú is?

Wij gaan samen met u op zoek naar het antwoord op deze vraag

De beste hoortoestellen: het is de binnenkant die telt

Een kwalitatief goed hoortoestel doet veel meer dan de geluiden een beetje harder voor u maken. Een hoortoestel is eigenlijk een kleine computer, vol geavanceerde technologie. Het topsegment hoortoestellen is uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde technieken. Dankzij de razendsnelle computerchip kan het hoortoestel extra ondersteuning bieden in situaties waar een basis hoortoestel vaak tekort schiet: in rumoerige situaties of wanneer u in kleine (2-4 pers.) of grotere gezelschappen bent. U zult hiernaast merken dat de geluidskwaliteit van een heel andere klasse is: natuurlijk, rustig en gedetailleerd. Horen wordt comfortabeler en verstaan wordt makkelijker en minder inspannend. Deze hoortoestellen kunnen uw leven echt verrijken.

U bent van harte welkom om dit uit te proberen en zelf te ervaren.

Geluid is heel persoonlijk

Hoe wilt u dat de wereld om u heen klinkt? Het is niet eenvoudig om uw favoriete klankkleur te beschrijven: warm, helder, vol, afgerond of juist een beetje scherp? Elke hoortoestelfabrikant heeft een heel eigen visie op horen. In andere woorden: ze gieten een eigen ‘sausje’ over het geluid. U zult het meeste plezier hebben van een hoortoestel dat heel natuurlijk voor u aanvoelt. Aan de hand van een uitgebreid adviesgesprek kunnen onze top audiciens een goede inschatting maken van welk merk/ welke visie het beste bij u zal passen. Wij hebben maar liefst drie verschillende topmerken in ons assortiment: Widex, Oticon en Phonak.
Heeft u zelf al een voorkeur voor een bepaald merk?

We vertellen u er graag meer over.

Private markt en vergoeding

Sinds 2013 vergoeden zorgverzekeraars alleen de aanschaf van een groep geselecteerde hoortoestellen. Het uitgangspunt hierbij is adequate hoorzorg en niet optimale hoorzorg. De hoortoestellen in het hogere segment worden niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u een kwalitatief beter hoortoestel wil of nodig heeft, komen de kosten volledig voor uw eigen rekening. Wij kunnen deze top hoortoestellen tegen een aantrekkelijke prijs voor u aanpassen. Bij de prijs van een hoortoestel is vaak 5 jaar service en garantie inbegrepen. Bij ons betaalt u alleen voor de service die u daadwerkelijk nodig heeft.

Lees hier meer over onze werkwijze}

Indien u meer informatie wenst over diverse onderwerpen m.b.t. hoorzorg, ga dan naar onze blogs.

Vrijblijvend adviesgesprek

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek met een van onze top audiciens aan te vragen.

In dat adviesgesprek kijken we naar uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften om samen tot een passende oplossing te komen.

Bij ons kunt u op verschillende manieren terecht

Maak gebruik van ons Hear Experience weekend

In één weekend het beste hoortoestel aangepast aan uw wensen door een van onze ervaren audiciens. Een unieke service voor degene die kiezen voor een efficiënte aanpak.

Bezoek onze audicien speciaalzaak in Nederweert

Onze hoorkliniek is gevestigd in Nederweert en hier staan wij klaar met deskundige audiciens om samen met u te komen tot een passende oplossing voor uw gehoorverlies.