Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

De beste audicien service en hooroplossing op maat, gewoon bij u thuis.

Bij Onlinehoren geven we al jarenlang de beste hoorservice en dienstverlening op maat. Dat doen we met veel plezier en passie in onze eigen winkel.

We willen echter nóg meer mensen kunnen helpen weer goed te horen en daarom kunt u nu ook gebruik maken van Onlinehoren aan huis. Dezelfde kwaliteit, hetzelfde deskundige advies alleen dan nóg persoonlijker bij u thuis of op het werk.

Zo werkt het

Wij beschikken over hoogwaardige apparatuur die het mogelijk maakt om overal een goede hoortest te doen en hoortoestellen aan te passen. We bieden dus exact dezelfde service als die u in de winkel zou krijgen alleen dan bij u thuis, waarbij we als volgt te werk gaan.

Er zijn twee routes die we kunnen volgen:

Optie 1: U heeft al een audiogram (uitslag van een hoortest)

Dan ziet onze benadering er als volgt uit:

  • We hebben een telefonische afspraak voor de kennismaking / intake en keuze van het hoortoestel
  • We plannen een afspraak bij u thuis om het hoortoestel aan te passen én indien gewenst aan te sluiten op apps of tv oplossingen.
  • Vervolgens gaat de proeftijd van 4 weken in, waarin u het hoortoestel overal kunt ervaren.
  • Tussentijds video)bellen we met u om te kijken hoe het hoortoestel tot dan toe bevalt.
  • Tot slot doen we een eindcontrole en indien nodig de laatste aanpassingen. Uiteraard ook bij u thuis of op het werk.
Optie 2: U heeft nog geen audiogram (uitslag van een hoortest)

Dan ziet onze benadering er als volgt uit:

  • We spreken bij u thuis af om een hoortest te doen, volledig volgens de richtlijnen van het officiële hoorprotocol. Op basis daarvan geven we een advies over welk hoortoestel het beste bij u past.
  • Tijdens een tweede afspraak passen we de eerder gekozen hoortoestellen aan en sluiten ze indien gewenst op apps of tv oplossingen.
  • Vervolgens gaat de proeftijd van 4 weken in, waarin u het hoortoestel overal kunt ervaren.
  • Tussentijds (video)bellen we met u om te kijken hoe het hoortoestel tot dan toe bevalt.
  • Tot slot doen we een eindcontrole en indien nodig de laatste aanpassingen. Uiteraard ook bij u thuis of op het werk.

Voor wie is onlinehoren aan huis interessant

Voor iedereen die uitsluitend wil gaan voor de allerbeste hooroplossingen omdat ze weer volop willen genieten van alle mooie geluiden, gesprekken en klanken is dit een geweldig concept. Doordat onze audicien naar u thuis komt heeft u geen reistijd, geen (lange) wachttijd en u krijgt de hoortoestellen gelijk aangepast in de omgeving waar u het vaakst bent. Perfect ingesteld op de geluiden die u elke dag hoort!

De audicien achter het concept

De bedenker van onlinehorenaanhuis.com is audicien Casper Nelissen, gediplomeerd audicien en zoon van Anita van Brummen; eigenaresse en drijvende kracht achter online concept Onlinehoren. Aangemoedigd door haar gaat Casper nu van start als audicien aan huis voor Onlinhorenaanhuis.com. Het is zijn missie om de kwaliteit van leven van slechthorenden te verbeteren door de beste hooroplossingen te bieden, tegen betaalbare prijzen en op een persoonlijke manier. 

Plan vrijblijvend een afspraak in

Wilt u meer weten over deze service of direct een afspraak inplannen? Bel ons dan op 085 9026920 of maak via onderstaande knop een afspraak.

We rijden overigens elektrisch dus we komen volledig CO2 neutraal naar u toe!

Onze Topmerk Hoortoestellen

0